GO Home Styling

Meubelverhuur

Leegstaande woningen

Vast staat dat leegstaande woningen slechter verkopen omdat het ontbreekt aan sfeer, inzicht in ruimtelijkheid en indelingsmogelijkheden. Bovendien valt achterstallig onderhoud veel meer op. En dat belemmert een snelle verkoop.


Er zijn ook leegstaande woningen die nog wel gemeubileerd zijn. De inrichting sluit echter niet aan bij de doelgroep en/of de uitstraling van de woning. De potentiële koper kijkt daar niet doorheen en uw kans op goede verkoop is verkeken!Meubelverhuur

Omdat een eigentijds gemeubileerde en sfeervol ingerichte woning veel beter verkoopt, verhuurt GO Home Styling meubels en woonaccessoires.


De gehele restyling en fotoreportage wordt voor u verzorgd en eventuele kluswerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld schilderswerkzaamheden of kleine aanpassingen in de woning, kunnen op basis van offerte uitgevoerd worden.


Zogenaamde ‘kluswoningen’ kunnen wij verbouwen op basis van offerte (zie Klussen en verbouwingen), ook visualisatie in 3D ontwerp is mogelijk. Particulieren, makelaars en projectontwikkelaars kunnen gebruik maken van meubelverhuur met echte of kartonnen meubels. Informeer naar de mogelijkheden.


Deze leegstaande woning is ingericht met kartonnen meubels.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

Neem contact op met Wilma Vos.

GO Home Styling

Interieur – advies – ontwerp – styling

Over

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK 81360991

BTW NL003557219B49

IBAN NL96 RABO 0363 3321 97

Contact

06-54215574


copyright © 2021 | GO Home Styling – ZienWebdesign