GO Home Styling

Over

Over

Mijn naam is Wilma Vos en ben eigenaresse van ‘GO Home Styling’, de letters GO staan (zoals u vast wel weet) voor Goeree-Overflakkee, het Zuid-Hollandse eiland waar ik met veel plezier en al meer dan 20 jaar met echtgenoot Herman woon.

Ik ben gecertificeerd verkoopstylist en gediplomeerd interieurontwerper.

Creatief

Ik ben graag creatief bezig; o.a. door middel van het maken van keramiek objecten. Deze hobby beoefen ik sinds 1987 en doe sindsdien ook regelmatig mee aan exposities.

Daarnaast heb ik grote interesse voor alles wat met interieurs te maken heeft. Enige tijd geleden heb ik dan ook besloten om zelfstandig ondernemer te worden en heb diverse relevante opleidingen op interieurgebied afgerond. Op deze manier kan ik mijn interesses met mijn creativiteit combineren met als doel mensen blij te maken!


Klussen is, sinds ik Herman ken, ook een soort hobby! Het komt regelmatig voor dat ik hem assisteer met kluswerkzaamheden bij zijn grotere bouw- of renovatieprojecten; zo hebben we een aantal jaar geleden in Turkije een hotel (in Nederlands beheer) gerenoveerd. Dat was een bijzonder leuke ervaring!

(Bekijk hier meer.)

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

Neem contact op met Wilma Vos.

GO Home Styling

Interieur – advies – ontwerp – styling

Over

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK 81360991

BTW NL003557219B49

IBAN NL96 RABO 0363 3321 97

Contact

06-54215574


copyright © 2021 | GO Home Styling – ZienWebdesign