GO Home Styling

Verkoopstyling Particulieren

Uw woning snel verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs

Potentiële kopers die foto’s bekijken op Funda, beslissen binnen 15 seconden of zij geïnteresseerd zijn in uw huis, of dat ze doorklikken naar de volgende…. Daarom is het belangrijk om op te vallen in het grote aanbod van woningen! Maar hoe doet u dat?


Of uw woning staat al langer te koop, maar omdat er geen bezichtigingen

zijn, besluit u ten einde raad dan maar om de verkoopprijs met duizenden euro’s te verlagen! Wat moet u anders?


Of u bent al verhuisd en uw oude (lege) woning is nog steeds niet verkocht en u raakt gestrest van de dubbele woonlasten die iedere maand weer terugkomen! Wat nu?

Betaalbare verkoopstyling voor een optimale eerste indruk

In de praktijk vinden huiseigenaren het lastig om zelf de woning verkoopklaar te maken. Vandaar dat steeds meer mensen een verkoopstylist inschakelen.

Verkoopstyling (ook wel vastgoedstyling genoemd) is een bewezen formule waardoor woningen sneller en tegen een betere prijs verkocht worden en is effectiever dan een prijsverlaging bij de verkoop van een woning.

Het klinkt misschien vreemd: investeren in een woning die toch de verkoop in gaat, maar uit onderzoek is gebleken dat woningen die door een verkoopstylist onder handen genomen zijn meer kijkers trokken. Het merendeel van de woningen was zelfs binnen drie maanden verkocht en leverden over het algemeen zes tot tien procent meer op.

“Verkoopstyling is een kleine investering die maar een fractie

van de gemiddelde vraagprijs van een woning in Nederland bedraagt.”

Wat is verkoopstyling

Verkoopstyling is een vak. Het gaat verder dan het neerzetten van een bos bloemen, een beetje opruimen of het witten van een muurtje. Het vak vereist

veel creativiteit en deskundigheid.

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs. Dit laatste is een streven van zowel de makelaar als de particuliere huizenverkoper.

Dit lijkt misschien eenvoudig maar toch staan huizen langer te koop dan nodig. Hoe dat komt? In de opleiding Makelaardij wordt geen aandacht aan verkoopstyling besteed. Een makelaar geeft hooguit wat tips maar het valt niet onder zijn/haar takenpakket om letterlijk de handen uit de mouwen te steken.

En voor u als huiseigenaar is het lastig om objectief naar uw woning te kijken.

Een verkoopstylist is specialist in het verkoopklaar maken van onroerend goed en kan wel objectief naar een woning kijken.

Projecten

Wat is verkoopstyling niet

Verkoopstyling wordt vaak verward met interieurstyling. Dit komt omdat bij het horen van het woord styling mensen direct denken aan inrichten en verfraaien van een woning. Men denkt daarom dat een verkoopstylist huizen stileert.

Dit klopt enerzijds wel maar de verschillen met een interieurstylist zijn:

 • Een verkoopstylist houdt geen rekening met de smaak van een klant, een interieurstylist doet dat wel.
 • Een verkoopstylist verleent diensten in een huis dat reeds in de verkoop staat (of komt), een interieurstylist verleent diensten in een niet te koop staand huis.
 • Een verkoopstylist verleent een dienst met een tijdelijk resultaat, een interieurstylist verleent diensten voor een meestal langdurig resultaat.
 • Een verkoopstylist houdt zich bezig met het restylen van een woning, een interieurstylist met het stileren van een woning.

* GO Home Styling houdt rekening met COVID-19 en de voorzorgsmaatregelen die daarbij horen en stelt de gezondheid van onze klanten en onszelf voorop! We houden minimaal 1,5 meter afstand en bij hoest- koorts- of griepklachten van de klant of van ons verzetten we de afspraak.

Werkwijze verkoopstyling

In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek bij u thuis wordt bekeken hoeveel werk er noodzakelijk is en bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u een offerte die op uw woning afgestemd is.


Na goedkeuring van de offerte plannen we een datum in, waarop uw gehele

woning gerestyled wordt.* Door middel van de unieke ‘hands-on’ methode wordt de woning zo sfeervol en neutraal mogelijk ingericht en worden de pluspunten benadrukt. Hierbij wordt zorgvuldig en in overleg te werk gegaan, want ook voor u brengt het verkopen van uw huis emotie met zich mee.


Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande inrichting.

Daarnaast is het mogelijk om de restyling van uw woning te perfectioneren met een accessoirepakket.


Aansluitend wordt er een serie professionele interieurfoto’s gemaakt, die u kunt gebruiken voor de verkoopbrochure en/of op Internet.


Het resultaat is een optimale presentatie van uw woning en hierdoor kan de potentiële koper zich een voorstelling maken hoe het is om in uw huis te wonen.

Tarieven verkoopstyling

Onderstaande prijzen dienen als richtlijn, u ontvangt altijd een offerte op maat!

Aanpassingen op de pakketten is mogelijk, op offertebasis.

Pakket 1

€ 449,=

 • Gratis intakegesprek
 • Offerte op maat
 • ½ dag verkoopstyling met uw eigen meubels en accessoires
 • Digitale fotoreportage (20-24 stuks)

Pakket 2

€ 699,=

 • Gratis intakegesprek
 • Offerte op maat
 • 1 dag verkoopstyling met uw eigen meubels en accessoires
 • Digitale fotoreportage (20-24 stuks)

Pakket 3

€ 1.499,=

 • Gratis intakegesprek
 • Offerte op maat
 • 2 dagen verkoopstyling (incl. shopping) met uw eigen meubels en accessoires
 • Accessoirepakket op maat afgestemd op uw interieur en blijft uw eigendom
 • GRATIS digitale fotoreportage (20-24 stuks)

Voorwaarden voor bovenstaande pakketten:


 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 • Pakketprijzen gelden voor woningen tot 125 m2.
 • Gebaseerd op een goed onderhouden woning.
 • Op de diensten van GO Home Styling zijn tevens de Algemene Voorwaarden van toepassing.


Recensies

“Ik was aanvankelijk sceptisch over de meerwaarde van verkoopstyling van mijn huis maar het heeft zeer zeker bijgedragen aan een hogere verkoopprijs. Hoeveel precies valt niet in te schatten maar het was een investering die zich dubbel en dwars heeft terugverdiend. Ik heb kunnen zien dat jij veel ervaring hebt in het omtoveren van de sfeer in een huis zodanig dat het voor een breed publiek herkenbaar en aansprekend wordt.”

“Blij met het interieuradvies voor mijn appartement. Wilma heeft goed geluisterd naar mijn wensen en heeft een mooie indeling gemaakt zodat het woongedeelte beter aansluit bij de keuken. Het is nu echt één geheel, ook door het gebruik van kleur!”

“Op advies van de makelaar hebben wij voor de verkoop van het huis van mijn ouders GO Home Styling in de arm genomen. Vanaf de eerste kennismaking verliep alles heel prettig en persoonlijk. Haar adviezen hebben we opgevolgd en met resultaat: het huis heeft slechts vijf dagen op Funda gestaan voor het verkocht werd! En dat in de wetenschap dat het een gedateerd huis is en het voor een prima prijs is verkocht!”

thin

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

Neem contact op met Wilma Vos.

GO Home Styling

Interieur – advies – ontwerp – styling

Over

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK 81360991

BTW NL003557219B49

IBAN NL96 RABO 0363 3321 97

Contact

06-54215574


copyright © 2021 | GO Home Styling – ZienWebdesign