GO Home Styling

Verkoopstyling Zakelijk

Voor makelaars

Als makelaar doet u, in deze uitdagende markt, uw uiterste best om woningen tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. U helpt uw klanten hun woning zo goed mogelijk in de markt te zetten; u kijkt naar zaken als: de locatie, de grootte en de indeling van de woning.

Maar wat u wellicht niet doet, is kijken naar het meubilair en de spullen van de verkopers, want die worden tenslotte niet verkocht. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de kijkers niet in staat is om door de persoonlijke inrichting en sfeer van een te koop staande woning heen te kijken.

“Een perfecte woningpresentatie is belangrijk,met een bos bloemen op tafel en een appeltaart in de oven is een woning nog niet verkoopklaar!”

Met verkoopstyling als aanvulling op uw dienstverlening onderscheidt u zich in de markt als makelaar 2.0

Verkoopstyling bestaat uit een aantal basistechnieken, waaronder depersonalisatie, wat belangrijk is omdat kopers niet het gevoel willen hebben dat ze het huis van iemand anders kopen; ze willen dat het voelt alsof het van hen is.


Stylisten begrijpen hoe ze huizen professioneel kunnen presenteren om een beroep te doen op emoties van potentiële kopers.

Toepassing van verkoopstyling leidt tot meer interesse en bezichtigingsaanvragen en wanneer kandidaat kopers zichzelf in de woning kunnen zien wonen, zullen ze eerder een bod uitbrengen. Dit levert vaak een hogere prijs tegen een snellere verkooptijd op.


Kortom: Verkoopstyling loont altijd!

Diensten

U kunt u mij ook inschakelen voor:


  • Fotoreportage van de woning
  • Plattegronden in 2D of visualisaties in 3D
  • Meubelverhuur
  • Klus- of verbouwingswerkzaamheden

Interesse?

Ik maak graag kennis met u in een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

GO Home Styling

Interieurontwerp & Verkoopstyling

Over

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

KVK 81360991

BTW NL003557219B49

IBAN NL96 RABO 0363 3321 97

Contact

06-54215574


copyright © 2021 | GO Home Styling – ZienWebdesign